S-a prăpădit, culegând măcieşe

Fetiţa din Molovata, raionul Dubăsari, dispariția căreia se anunțase la finele lunii octombrie, a fost găsită fără suflare într-o râpă de la marginea satului.

Inspectoratul de Poliţie Dubăsari distribuise informaţia însoţită de fotografia copilei, în care se preciza că aceasta a plecat de acasă într-o direcţie necunoscută pe data de 16 octombie. Potrivit Sabinei Cojuşnean, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului General de Poliţie, abia peste 10 zile de la dispariţia fetei, în vârstă de 12 ani, părinţii au făcut o adresare la poliţie şi au cerut să fie căutată.

Aproximativ trei săptămâni mai târziu, cadavrul fetiţei era descoperit într-o râpă adâncă cu maluri abrupte, unde fetiţa mersese să culeagă măcieşe. Identitatea i-a fost stabilită după rămăşiţele hainelor, or corpul neînsufleţit al copilei fu devastat de animale sălbatice.

Recent, mass-media, cu referire la surse poliţieneşti, au anunţat dispariţia încă a unei fetiţe, de data aceasta, în vârstă de 7 ani, din raionul Drochia, care a plecat pe data de 13 ianuarie cu uratul şi nu s-a mai întors acasă. Surse din cadrul primăriei Hăsnăşenii Noi, au declarat pentru ziarul „SP” din Bălţi, că fetiţa locuia cu mama şi cu tatăl vitreg, şi că prietenii care au însoţit-o la urat şi ar fi văzut-o ultimii ar fi spus, că ea se pornise spre casă. Pe data de 19 ianuarie, însă, cadavrul fetei cu semne de moarte violentă a fost descoperit într-o fântână. A fost identificat și suspectul și  inițiată o cauză penală.

S. Cernov

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *