SportivUncategorized

Revin anii de glorie pentru Qwan Ki Do-iștii criuleneni

Campionatul Mondial pentru copii și juniori, la proba Qwan Ki Do , care s-a desfășurat recent în orașul Padova, Italia a adunat 480 copii din 12 țări.

  După o semnificativă absență, în acest an  luptătorii criuleneni au revenit în competiție, deja cu  nume noi, dar cu același antrenor Sergiu Popa.  Deplasarea la Padova a fost de bun augur -toți șase reprezentanți ai clubului „Kim Long-Criuleni” au avut o prestație bună și au urcat pe podiumul premianților cu drapelul Republicii Moldova. 

În imagini:

-Brânza Cristian și Talmaciov Gleb, ambii elevi din cl.VIII s-au clasat pe locul 2 la proba Song Luyen (tehnica executată în doi).

-Fiodorov Marius-Mihai, cl.V și Loghin Victor, cl.VI au ocupat locul 3 la proba Lupte (vârsta 11-12 ani, masculin)

-Cotoman Evelina, cl.III și Buga Gloria, cl.IV, –  locul 3 la proba Lupte (vârsta 9-10 ani, feminin).

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button