Raionul Criuleni: 369 persoane în monitorizare

Comisia pentru Situatii Exceptionale a raionului Criuleni, Consiliul de Sanatate Publica teritorial Criuleni or.Criuleni, la data de 16.03.2020, prin Nota informativa ”Cu privire la raspindirea noului tip de Coronavirus (Covid-19) în Republica Moldova, situatia epidemiologica în teritoriul raionului  și recomandarile pentru populatie”, indică existența în r. Criuleni a trei cazuri suspecte de Coronavirus, dintre care doi copii, câte unul din Dubăsarii Vechi și Bălăbănești, cu vârsta de la 2 la 7 ani, care ar fi contactat cu părinții lor veniți de la munci de peste hotare,  și o femeie din Hârtopul Mic, revenită din Italia. Toți trei au fost internați în spitalele strategice, pentru monitorizare, cu anumite simptome.

Din 24.02.2020 pina la 16 martie, în raionul Criuleni au fost înregistrați 369 de ctățeni care s-au intors din țarile cu risc sporit de infectie cu Coronavirusul de tip nou.

Potrivit aceluiași document semnat de Președintele Consiliului de Sanatate Publica teritorial Criuleni, în monitorizarea Centrelor de Sănătate teritoriale se află următorul număr de cetățeni:

-  CS Criuleni -194 persoane;
- CS Hrușova-47 persoane;
- CS Magdacești-71 persoane;
- CS Balabanești-17persoane;
- CS Dubasarii Vechi-25 persoane;
-CS Hirtop Mare-15 persoane.

Pe parcursul a 4 zile (12.03-16.03.2020), numarul persoanelor revenite în localitățile raionului s-a dublat.

Foto document:

 

2 3 4 5

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *