DivertismentOpinii & Editorial

Promovează și tu Moldova

Platforma media colaborativă online HitRecord fondată și deținută de actorul și regizorul Joseph Gordon-Levitt  îndeamnă cetățenii mai multor țări să contribuie cu poze din țara lor natală pentru un nou proiect. În apelul făcut  se regăsește și Republica Moldova.

Compania folosește o varietate de media pentru a produce proiecte precum scurtmetraje, cărți și DVD-uri.

Cei interesați sunt rugați să posteze fotografii cu oamenii, locurile și lucrurile specială din țara natală.

”Postați fotografii pentru a împărtăși lucrurile speciale, pentru a vedea unde locuiți. Ar putea fi interior, exterior, orașe, natură, mâncare, orice – împărtășiți ceea ce credeți că este special și, de asemenea, nu ezitați să partajați câte fotografii doriți.”

Actorul Joseph Gordon-Levitt este cunoscut pentru rolurile sale în filmele 10 lucruri nu-mi plac la tine, 500 de zile cu Summer, ș.a.

Citește detalii despre proiect pe: https://hitrecord.org/challenges/6095966?fbclid=IwAR30i17O0qxYKpytycPqm7zgniSne_aL9nzZokIXyCAzD6CtQsxindLEeiI&_branch_match_id=908269473564834637&utm_source=joe_fb&utm_campaign=contentops&utm_medium=marketing&challengeType=photography

Biografie Joseph Gordon-Levitt: Joseph Gordon-Levitt

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button