DubăsariSocial

Probleme ambientale în prim-plan (Video)

 Marţi, 17 ianuarie, curent, Valeriu Munteanu, ministru al Mediului din RM, a întreprins o vizită de lucru în raionul Dubăsari.

Timp de două ore reprezentanții APL de nivelul I și II, serviciilor desconcentrate, cetățenii au adresat membrului Guvernului de la Chișinău mai multe întrebări ce țin de situația ecologică din regiune și protecția mediului ambiant.

 A fost abordată problema amenajării gunoiștilor din localitățile raionului, aprovizionării cu apă și canalizare, funcționalitatea stațiilor de epurare, reglementării pescuitului și a poluării râului Nistru, ș.a.

Imagini Gh. Motricală, editare – Alin Motricală.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button