Alegeri prezidentialeCriuleniDubăsari

Primele felicitări pentru Maia Sandu au venit din Ucraina şi din România

Astăzi, 16 noiembrie, preşedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, a purtat discuţii telefonice cu preşedinţii statelor limitrofe, Ucraina şi România, Volodymyr Zelenski şi Klaus Iohannis, transmite serviciul de presă al formaţiunii politice PAS.

sandu facebook
Sursa foto: Facebook/MaiaSandu

Ambii preşedinţi i-au transmis mesaje de felicitare pentru victoria în alegeri.  

Maia Sandu i-a dorit multă sănătate Președintelui Zelensky și i-a mulțumit pentru felicitări și pentru disponibilitatea de a dezvolta un parteneriat benefic pentru cetățenii ambelor state între Republica Moldova și Ucraina. Maia Sandu a mulțumit şi Președintelui Iohannis pentru felicitări și deschiderea de a avansa la un nou nivel în relația dintre statele noastre prin intensificarea și aprofundarea parteneriatului strategic pentru integrare europeană care stă la baza relațiilor între statele noastre.

Felicitări a transmis şi premierul Ion Chicu, şi preşedintele în exerciţiu, Igor Dodon, care, însă, le-a numit felicitări „preliminare”. 

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button