CriuleniDubăsariEst-CurierSănătate

Pfizer BionTech a ajuns azi în raioane

Din cele 1010 flacoane de vaccin Pfizer BionTech, sosite la 19 martie în Moldova prin intermediul platformei europene COVAX, 17 flacoane ce conțin 102 doze vor ajunge în raionul Criuleni și 6 (36 doze) – în raionul Dubăsari. Vaccinarea cu Pfizer începe azi, 23 martie, 2021.

Vaccinarea  anti coronavirus s-a început în Republica Moldova pe 2 martie și se va desfășura în trei etape. Primele vaccinuri vor fi administrate lucrătorilor medicali. În etapa a doua de vaccinare sunt incluși cetățenii cu vârsta peste 60 ani și cu boli cronice, lucrătorii din învățământ și forțele de menținere a ordinii, securității și militarii, iar pentru etapa a treia – restul populației. 

vaccin-pfizer-600x376

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button