CriuleniSănătate

Numărul de infectaţi cu Covid-19 în r. Criuleni scade (doc)

Numărul cazurilor de covid în r. Criuleni este în scădere a doua săptămână la rând. Potrivit datelor furnizate de către Centrul de Sănătate Criuleni, la data de 13 aprilie în raion erau 217 pacienţi diagnosticaţi oficial cu Covid, comparativ cu 359 cu o săptămână mai devreme.

Cei mai mulţi suferinzi de Covid se înregistrau în or. Criuleni – 35, urmat de Mălăieştii Noi – 15, Porumbeni – 13, Măgdăceşti, Paşcani, Hârtopul-Mare, Dubăsarii Vechi – câte 11. Zece persoane se tratau la Hruşova, iar Boşcana şi Dolinnoe – 9 şi, respectiv, 8 locuitori infectaţi.

Vedeţi incidenţa pe sate:

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button