Noi prevederi în domeniul achizițiilor publice

Experții Institutului pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) ”Viitorul” au organizat la Criuleni un atelier de lucru  pentru angajații din administrația publică  locală de nivelul I și II, managerii instituțiilor de învățământ, activitate din proiectul “Construirea unui sistem transparent și durabil de achiziții publice printr-un proces de monitorizare permanentă”.

achiyitii

Diana Enachi, expert al Institutului pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) ”Viitorul” (în imagine), a familiarizat publicul cu noile prevederi legislative în domeniul achiziţiilor publice care vor intra în vigoare la data de 1 mai al anului curent.

Viorel Chivriga, șeful Departamentului Economic al IDIS ”Viitorul”, a vorbit despre procedura de contestare şi soluţionare a litigiilor în achiziţii, precum şi despre metodologiile aplicate în monitorizarea achiziţiilor publice. Trainerii au vorbit şi despre experienţa internaţională, aplicată pentru eficientizarea procedurilor de achiziţii publice şi creşterea transparenţei organizării acestora. 

Veronica Arhirii

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *