Incidente

Mașcăuți: La un pas de tragedie

Vigilența bunicii a salvat ieri o fetiță de 12 ani  din Mașcăuți de la moarte. 

Minora a plecat în baie, iar din cauza că aceasta nu ieșea de acolo de mai mult timp, bunica ei a decis să  verifice ce se întâmplă. Era în jurul orei 20.

„În momentul în care s-a apropiat de camera de baie, bunica a descoperit că nepoata sa era inconștientă. Pentru a asigura îngrijirea medicală necesară, minora a fost imediat transportată la spitalul raional Criuleni”, a precizat Ofițerul de presă al IP Criuleni, Elena Băetrău.

Fata a fost transportată la spitalul din Criuleni unde i s-a acordat îngrijirea cuvenită și acum se află în afara pericolului.

*****

Pe canalul nostru de Telegram Est-Curier, vă oferim atât imagini relevante, cât și știri de actualitate din raioanele Criuleni-Dubăsari și din întreaga țară. Devino corespondent Est-Curier! În cazul în care ai imagini care ar putea deveni subiecte de știri, te încurajăm să ni le trimiți pe Viber sau Telegram la numărul 069789896.

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button