Mălăieşteanca din “Famost”

După ce a câştigat titlul “Miss Boboc” la Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi, în decembrie 2014, Olga Cotoman din satul Mălăieștii Noi, Criuleni, în februarie 2015, încearcă o carieră de model, fotografiile ei apărând pe coperta unei reviste fashion din România. Astfel, Olga a confirmat, prin prestaţia sa, părerea multor pământeni, că femeile din Moldova sunt femei frumoase. Bine stilată, îmbrăcată la patru ace, ea pozează pentru revista “FAMOST” la categoria “A fi la modă cu hainele bunicii”.

Olga Cotoman, studentă la facultatea Teatru și artele spectacolului, dezvăluie pentru cititorii „Est-Curier” dedesubturile experienţei sale.

Dragă Olga, te-ai remarcat la concursul printre studente. Care a fost reacția prietenilor când au aflat că ești “Miss Boboc”?

Olga Cotoman 1

Olga Cotoman, www.famost.ro

– Faptul că am câștigat titlul de ‘’Miss Boboc’’, m-a bucurat atât pe mine, cât și pe prietenii mei. Prietenii şi cunoştinţele nu au ezitat să mă felicite. Am simţit şi susţinerea lor în perioada de pregătire pentru concurs, au existat chiar momente când eram gata să renunţ, chiar de la început, când am decis să merg la preselecția bobocilor, am simțit susținere din partea lor și asta m-a motivat mult. 

– Cum a reacționat familia ta şi cine a aflat primul din familie că ai obtinut titlul de Miss Boboc?

– Familia a fost și este sprijinul meu principal în tot ceea ce fac. Prima care a aflat vestea a fost sora Daniela, care, de altfel, nu m-a crezut. S-a lăsat convinsă în momentul în care mi-am pus coronița pe cap. A fost un moment frumos și amuzant pentru ambele. Ea a fost și cea care a dus ‘’vestea cea mare’’ părinților și fratelui. Pentru mine este foarte important ca de succesle mele să se bucure familia. Unul din premiile acordate câștigătorilor la Balul Bobocilor era o sedință foto pentru o revistă fashion din România.

– Cum te-ai simțit în fața unei echipe de profesioniști, te-ai gândit la o carieră de model pe viitor?

– A fost pentru prima oară când am pozat în fața unor camere profesioniste, alături de o echipă de profesionişti în domeniu, şi trebuie să recunosc faptul că am avut parte de o experiență extraordinară. Să te simți în rol de model, e ceva foarte plăcut, feminin și delicat. Nu m-am gândit niciodată la cariera de model, dar dacă voi mai avea posibilități și ocazii de acest gen, nu aș ezita să profit de ele.

– Pagina revistei în care apari se numeşte “A fi la modă cu hainele bunicii”. Cum a fost vestimentaţia pe care ai purtat-o şi cum te-ai simţit în ea?

– Hainele în care am fost îmbrăcată în timpul ședinței foto au fost cu adevarat vechi. Au fost luate chiar dintr-un muzeu, nu au fost doar o imitație a stilului ‘’vintage’’ pe care l-am prezentat. Datorită acestui fapt am reușit să mă întorc în istorie și să intru în rolul unei doamne adevarate din anii ‘20. Alături de echipa ‘’Famost’’ am reușit să îndrăgesc acest stil. Deci, fetelor, nu ezitați să mergeți în vizită la scumpele voastre bunici, să răscoliți prin sunduc. Cu siguranță, veți descoperi ceva potrivit și pentru voi!

Pentru conformitate, Vasile Temciuc

Fotografii: www.famost.ro

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *