La izvorul polițiștilor

Angajații Inspectoratului de poliție Dubăsari au dat recent un exemplu de implicare în prosperarea plaiului locuitorilor din raionul Dubăsari. Având misiunea să mențină ordinea publică, ei s-au  mobilizat și în scopul perpetuării armoniei dintre OM și NATURĂ.

polit 2 db

Au curățit și amenajat trei izvoare din satele Pohrebea, Mărcăuți și Cocieri, astfel că trecând prin preajmă drumeții să soarbă un pahar de apă cristalină și să se roage de sănătate, drept mulțumire, pentru cei, care au revitalizat aceste izvoare. Întrucât lucrul omului sporește mai bine cu voia Domnului, polițiștii au pus mână de la mână și au ctitorit o răstignire în preajma Inspectoratului. Șeful IP Dubăsari, Cazimir Trocin, e mândru de gestul subalternilor săi și și-a exprimat speranța că astfel de acțiuni vor avea continuitate.

La 24 septembrie, conform unui comunicat al IP Dubăsari, un sobor de preoți a binecuvântat izvoarele și răstignirea. La ceremonie au participat, pe lângă locuitorii satelor Cocieri, Pohrebea și Mărcăuți, și oficiali de rang raional.

izvor politist

Info „E.C.”

În imagini: secvențe de la festivitate

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *