La 30 aprilie, 7 dintre cele mai îndrăzneţe domniţe au participat în cadrul concursului MISS GIMNAZIU IZBIŞTE – 2015

Elevii din gimnaziu Izbiște nu au motive de plictiseală. Programul activităților extrașcolare  oferă posibilități de implicare pentru fiecare. Recent coregrafa Xenia Cibotari  a provocat fetele să-și demonstreze talentele și să dispute coronița de MISS GIMNAZIU – 2015.  Au întrat în concurs șapte domnițe, care au suținut  mai multe probe.

ANDREEA VERDEȘ

ANDREEA VERDEȘ

Pentru început au trebuit să se prezinte cât mai ingenios. La proba a doua au declamat versuri din creaţia autorilor români. Publicul s-a delectat cu versuri din creaţia lui Dumitru Matcovschi, Mihai Eminescu, Irina Binder şi alţi autori consacraţi.  A urmat  interpretarea unei melodii preferate, neapărat în limba română. Ţinuta scenică, arta dramatică a fost apreciată în cadrul celei de-a patra probe. De asemenea, elevele au putut să-şi demonstreze şi capacităţile de a dansa.

Juriul a apreciat evoluările în cadrul fiecărei probe cu un punctaj de la 1 la 5. În urma rezultatelor au fost făcute următoarele nominalizări:

– MISS “Simpatia Publicului” – MALCHEVICI SOFIA, clasa a V-a A

– MISS “Creativitate” – ŢÎMBALARI ANDREEA, clasa a VI-a

– MISS “Ingeniozitate” – DOBROVOLSCHI RUSLANA, clasa a VII-a

– MISS “Talent” – VERDEŞ ALEXANDRA, clasa a V-a A

– MISS  “Înţelepciune” – VATAVU VALERIA, clasa a VII-a

– MISS “Gingăşie” – STRATULAT ELENA, clasa a VII-a

Toate calităţile enumărate anterior le-a întrunit VERDEŞ ANDREEA-ANASTASIA (în fotografie) din clasa a VII-a care a fascinat publicul şi a excelat la toate probele de concurs, acumulând cel mai mare punctaj. Anastasia a recitat expresiv, a interpretat cântecul trezind emoţii şi a dansat sublim, cu multă graţie…

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *