Juniorii din Măgdăcești – campionii regiunii Centru

Echipa de juniori (U-18) a Școlii Sportive din Măgdăcești a devenit înainte de termen (cu 3 etape înainte de finele Campionatului) campioana Moldovei la fotbal, Divizia B, seria Centru.

Sâmbăta trecută, 16 mai, pe stadionul din Drăsliceni a fost disputat meciul etapei XX din cadrul Campionatului republican, juniori între echipele ȘS Măgdăcești și ȘS Ungheni. Băieții din Măgdăcești au jucat mai bine decât oaspeții, obținând victoria cu 3-1. Obținând 3 puncte prețioase, echipa ȘS Măgdăcești, juniori și acumulând în 17 meciuri 51 puncte, golaveraj 120-24, a devenit înainte de termen campioana Moldovei, Divizia B a regiunii Centru.

DSC_4454

Roman Onica, antrenorul echipei de juniori a ȘS Măgdăcești: «Suntem bucuroși cu toții de succesul obținut. Anul acesta băieții au jucat foarte bine în toate etapele Campionatului republican, marcând peste 100 de goluri. Pe 24 mai vom juca în deplasare cu echipa Școlii Sportive Telenești ultimul meci din cadrul campionatului.  Rezultatul însă nu contează, noi am devenit déjà campioni anticipat. Pe 30-31 mai la Centrul de pregătire a selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă echipa noastră va concura în faza finală cu echipele sectoarelor Sud, Nord și Estul țării pentru titlul de Campioni ai Republicii Moldova, Divizia B» .

V. TURTA

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *