Încă o victorie a echipei Criuleni

 Echipa ARF Criuleni în etapa a VI-a a Turneului de fotbal «Cupa academicianului Sergiu Rădăuțanu» a obținut încă o victorie, învingând formația FC «Voran», Chișinău, cu 4:1.

Potrivit informației comunicate de către Vasile Dabija, secretarul Asociației raionale de Fotbal, Criuleni, în etapa a IV-a a competițiilor echipa din Criuleni a suferit o înfrângere usturătoare în fața formației FC «Bogzești», reprezentanta raionului Telenești – 1:5. După care băieții, împreună cu antrenorul Vitalie Onică, și-au analizat minuțios greșelile comise în apărare și au elaborat un plan strategic, conform căruia fotbaliștii urmau să joace foarte atent în apărare și să organizeze contratacuri fulgerătoare pe ambele aripi ale terenului de fotbal. La intrarea în terenul adversarilor fotbaliştii au trebuit să lanseze pase mai precise, ca ăs obţină victoria aşteptată.

Meciul a avut loc pe terenul cu acoperire artificială a Universității Tehnice din Moldova din sectorul Râșcani al capitalei și a fost destul de dinamic. La cele 4 goluri marcate de fotbaliștii echipei din Criuleni: Andrei Ursu, Cristian Crâșmaru, Vasile Ursu și Sergiu Maidan, adversarii au reușit doar o dată să trimită balonul în poarta criulenenilor. Așadar, învingând cu 4:1 echipa ARF Criuleni continuă lupta pentru trofeul principal – «Cupa academicianului Sergiu Rădăuțanu».

Următorul meci formația din Criuleni îl va susține pe 31 ianuarie, duminică, cu echipa «Intersport», Sănătăuca, raionul Florești.

V. Turtă

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *