Incidente

Încă doi căutători de comori au rămas fără detectoare…

Un mijloc de transport staționat în zona de competență a SPF Cosăuți a pus în gardă patrula mobilă a poliției de frontieră. În urma verificărilor  au fost identificați doi locuitori ai satului Horodiște, cu vârste  de 38 și 53 de ani, care aveau deja un sac cu metal uzat.

Bărbații au recunoscut că sunt în zonă cu scopul de a strânge metal uzat și nu au o autorizație în acest sens.

Uneltele speciale au fost ridicate de către polițiștii de frontieră până la stabilirea circumstanțelor, iar bărbații au fost amendat contravențional pentru încălcarea regulilor de regim în zonă de frontieră, comunică secția relații publice a DPF.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Vezi și
Close
Back to top button