CriuleniPoliţie

În stare de ebrietate la volan, alăptând un bebeluş. Testul a arătat 0,92 mg/l vapori de alcool în aerul expirat

O femeie în stare de ebrietate, a fost surprinsă de oamenii legii în timp ce conducea un automobil, alăptând un bebeluş de aproximativ un an. Cazul a avut loc în noaptea de 10 spre 11 noiembrie, în satul Hruşova din raionul Criuleni.

Potrivit poliţiştilor, din salonul maşinii se simţea un miros puternic de alcool, fapt ce i-a determinat să solicite şoferiţei să treacă testul alcoolscopic.

Imediat, poliţiştii au înlăturat şoferiţa de la volan, nu înainte de a solicita ajutorul unei rude căreia i-a fost transmis copilul.

În urma testului alcoolscopic s-a stabilit că femeia era în stare de ebrietate avansată, având o concentraţie de 0,92 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Aceasta a mai declarat poliţiştilor că „vine de la o cumetră”, iar maşina aparţine tatălui ei.

Cazul urmează a fi investigat pentru stabilirea tuturor circumstanţelor, iar până instanţa de judecată se va expune, permisul de conducere al şoferiţei a fost ridicat.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere.

Articole asemănătoare

Back to top button