Est-CurierSocial

În săptămâna care e la final s-au vaccinat mai mulți funcționari și angajați din instituțiile publice

Și premierul interimar, Aureliu Ciocoi, s-a imunizat cu vaccinul anti-Covid produs de Sinopharm, China

Șeful interimar al Guvernului susține că vaccinarea este unica opțiune pentru atingerea imunității colective la nivel național și oprirea eficientă a extinderii virusului, se spune pa pagina de facebook a Guvernului.
„Am ales să mă vaccinez pentru a mă proteja pe mine, familia mea, dar și oamenii alături de care muncesc. Cred cu tărie că imunizarea este singura și cea mai rapidă șansă de a reveni la normalitate.
Indiscutabil, pandemia ne-a dat peste cap multe planuri și tabieturi cotidiene cu care ne-am deprins. COVID-19 a reușit să ne izoleze, să ne impună un șir de restricții și a devenit o grea povară pentru sistemul de ocrotire a sănătății, oprind, în același timp, creșterea economică a multor state din lume. Din păcate, țara noastră nu este o excepție în acest sens. Totodată, pandemia ne-a permis să revenim la prețuirea sănătății – protejarea sănătății și lupta pentru viața noastră și a celor dragi a devenit cea mai mare preocupare.
Am încredere că eforturile oamenilor de știință în identificarea modalităților eficiente de combatere a virusului SARS-Cov-2 deja dau roade palpabile, vaccinarea masivă fiind fără alternativă în acest sens. Vă îndemn să respectați în continuare toate măsurile de precauție pentru a vă ocroti sănătatea și optați, fără rezerve, pentru imunizare”, a susținut Aureliu Ciocoi.
În prezent, în Republica Moldova sunt disponibile aproape jumătate de milion de vaccinuri  produse de AstraZeneca, Sinofarm, Sinovac și Sputnic V. Cea de-a doua partidă de Sputnic V urmează să ajungă în aeroportul din Chișinău
Procesul de vaccinare in RM la data de 28 aprilie 2021  arată așa:

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button