IN MEMORIAM: Parascovia MUNTEANU

Mereu omniprezentă, Parascovia Munteanu s-a retras din scena vieții cu stoicism și demnitate, lăsându-ne un profund sentiment de tristețe. Despărțirea doare și doar amintirile vin ca o rază de lumină.

Munteanu 2

Parascovia Munteanu știa să prindă clipă și să deschidă noi orizonturi nu doar în domeniul culturii. Era o doamnă de la care aveau ce învăța şi subalternii, şi colegii sau elevii săi. Puteai fi de acord sau ba cu deciziile ei, dar lecția o luai și cu timpul îți prindea bine. În această vară o admiram cum își menaja nepoțeii și le transmitea secretele-i culinare. Era fericită, că în sfârșit are mai mult timp pentru ei…

 

Om de cultură, funcționar, antreprenor, meșter popular, pedagog, Femeie și Mamă – Parascovia Munteanu a  tras cortina vieții  întro zi cu umoristul Efim Tarlapan.

Odihnește-te în pace, Doamnă  Parascovia Munteanu, amintirile nu ne vor părăsi.

Exprimăm sincere condoleanțe familiilor îndoliate.

Grupul de creație „Est-Curier” 

 

 

Ultimile apariţii publice ale Parascoviei Munteanu, rămase în arhiva redaţiei “Est-Curier”: 

P.Munteanu foto 17 sept 2015

Cu expoziţie de lucrări, alături de colegi-meşteri populari, la Festivalul Porumbului, Paşcani – Porumbeni. 17 septembrie 2015.

1 oct Munteanu

1 octombrie 2015. În mijlocul colegilor de vârstă, de Ziua Oamenilor în Etate. În acea zi glumea, spunând că tocmai a aflat, că nu este persoană în etate…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toaman de aur Munteanu

10 octombrie 2015. Sărbătoarea “Toamna de aur”, în “ograda ţărănească”, alături de colegii meşteri populari şi conducerea or. Criuleni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *