IN MEMORIAM: Gheorghe Motricală

Subit şi mult prea devreme, a cedat inima colegului nostru, directorul şi redactorul-şef al ziarului „Est-Curier”, dl Gheorghe Motricală.DSCN1562

Născut la 19 august 1965, în satul Ţibirica, raionul Călăraşi, după absolvirea Facultăţii de Jurnalism a Universităţii de Stat din Moldova, şi-a început activitatea profesională la Criuleni, la ziarul „Biruitorul”, ulterior „Opinia”, şi la radioul local. A dedicat jurnalismului peste 30 de ani din viaţa sa. Odată cu declararea Independenţei Republicii Moldova şi începutul deetatizării presei, a fondat, la 26 martie 1997, Publicaţia Periodică „Est-Curier”, pe care a condus-o şi a dezvoltat-o până în ultima sa zi de pe pământ.

A rămas îndurerată marea şi frumoasa lui familie, pe care a considerat-o mereu cea mai de preţ bogăţie şi pentru care şi-a dat toată străduinţa… A lăsat un gol imens în inimile rudelor, colegilor, actualilor şi foştilor angajaţi, a prietenilor.

A plecat dintre noi un bun profesionist, un soţ grijuliu, un tată exemplar şi bunel afectuos, un coleg cumpătat şi prietenos şi un cetăţean cu foarte mult bun simţ… Ne va lipsi enorm!

Colectivul ziarului „Est-Curier” exprimă sincere condoleanţe familiei Motricală şi tuturor celor care l-au cunoscut şi l-au apreciat pe Gheorghe Motricală.

Dumnezeu să-l odihnească cu drepţii în Împărăţia Sa.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *