ÎM ”Comunservice” Criuleni are un șef-interimar nou (video)

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Orășenesc Criuleni, convocată pe data de 27 decembrie, 2019, a fost dezbătută decizia despre numirea în funcție a unui șef interimar al Întreprinderii Municipale ”Comunservice” Criuleni.

După cum au fost informați cei 13 consilieri prezenți la începutul ședinței, fostul șef Ghenadie Panfili și-ar fi dat demisia, alegând să rămână consilier. Între timp, doi directori interimari, numiți prin dispoziția primarului Mihail Sclifos, au reușit să se afle în funcția dată, însă Cancelararia de Stat a notificat numirea unuia dintre ei, astfel consilierii au fost chemați  să pună prin decizia lor situația în cadrul legal firesc. Primul director interimar, Viorica Cociuig, a refuzat, din motive personale, să ocupe funcția dată.

La funcția de șef interimar a fost propus cetățeanul Iurie Popa, originar din Criuleni, stabilit cu traiul la Chișinău. Dumnealui și-a prezentat personal CV-ul și experiența profesională, astfel că a reușit să convingă 10 consilieri care au votat ”pro”. Trei consilieri s-au abținut de la vot. La propunerea președintelui ședinței, Valeriu Iurcu, votul a fost nominal, adică în procesul verbal va fi trecut numele fiecărui consilier, cu notarea dacă a votat ”pentru”, ”împotrivă” sau ”s-a abținut”.

Vedeți dezbaterea și numirea lui Iurie Popa în funcția de director interimar al întrepinderii municipale, dar și discuția despre problemele acestei întreprinderi în înregistrarea de mai jos:

 

Consilieri

Ședința CO Criuleni, 27 decembrie 2019.

Popa

Iurie Popa, șef interimar IM Comunservice, incepind cu 27 decembrie, 2019.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *