Horoscop-2016

HOROSCOP – 2016

скачанные файлы (1)

Anul 2016 poate fi unul dintre cei mai importanţi ani din viaţa ta, deoarece vei fi foarte deschis spre schimbare. Vei avea puterea de a-ţi reafirma personalitatea şi locul pe care îl ocupi în lume. Berbecii vor avea noroc în sfera profesională în prima parte a anului. Astfel, vor continua să abordeze sarcinile de serviciu cu entuziasm şi optimism, iar această conjunctură astrală este suficientă pentru a genera activitate care să-i mulţumească. Pericolul implicit este să vrei să-ţi asumi prea multe sarcini, să uiţi că eşti doar un simplu om şi că o zi are doar douăzeci şi patru de ore. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, trimite CV-urile până în ziua de 9 septembrie 2016, pentru că este perioada cea mai bună ca să te întâlneşti cu oportunităţi şi noroc profesional.

În ceea ce priveşte educaţia, berbecii devin mai serioşi. Acest an reprezintă unul dintre cei mai potriviti din viaţa ta pentru a-ţi relua studiile sau pentru a obţine o diplomă la nivel înalt, care să te pregătească pentru o schimbare în carieră, sau care să-ţi ofere noi posibilităţi de avansare. Dacă ai început acest proces atunci când Saturn a intrat în Săgetător, în data de 18 septembrie 2015, ar trebui ca în noul an să-ţi stabileşti ca obiectiv definitivarea educaţiei.

Berbecii se grăbesc să îşi atingă obiectivele, însă trebuie să aibă mai multă răbdare.Pentru zodia Taur anul 2016 se va concentra pe dragoste, bani, spiritualitate şi prieteni. În 2016 oportunităţile de natură romantică şi socială vor figura în vârful listei de priorităţi, prima parte a anului având potenţialul să fie una dintre cele mai bune perioade din viaţa ta dacă nu eşti implicat într-o relaţie de cuplu. Asta nu înseamnă neapărat că îţi vei întâlni sufletul pereche. S-ar putea să se întâmple şi asta, dar prezenţa lui Jupiter în casa dragostei se referă mai mult la un comportament cu rol de divertisment şi la faptul de a-ţi umple serile şi weekendurile cu multă distracţie. Este posibil să stârneşti duşmanii ascunse şi să fii atacat pe la spate atunci când nu te aştepţi deloc, tocmai din cauză că ai tendinţa să refuzi să renunţi la unele concepţii depăşite, putând lăsa impresia că eşti încuiat la minte, bătut în cap şi nedeschis faţă de nou şi progres, sau că îţi aperi convingerile şi filosofia de viaţă în mod fanatic. Pe de altă parte, Pluton plasat în segmentul cunoaşterii superioare este o poziţie foarte favorabilă pentru aprofundare şi dezvoltare personală, astfel încât poate fi un an potrivit ca să te pui serios pe studiu, eventual să te întorci la şcoală pentru a-ţi finaliza studiile, sau să te înscrii la o facultate care să-ţi mărească şansele de reuşită în carieră.

  1. Planetele vor “lucra” şi pentru gemeni, care vor resimţi schimbări majore în familie, dragoste şi relaţiile cu prietenii. În primele opt luni ale anului norocul tău se va afla, în continuare, în preajma familiei tale, în apropierea casei. Perioada în care Jupiter va fi retrograd în Fecioară va fi între 7 ianuarie şi 9 mai 2016, când ar putea să-ţi fie de ajutor să consolidezi proiectele pe care le-ai început şi să faci ajustările necesare.

În a doua jumătate a anului un nou hobby sau o nouă distracţie ţi s-ar putea prezenta şi, în general, vei încerca să te bucuri de tot ceea ce viaţa îţi poate oferi mai bun. Este indicat să foloseşti aceste luni pentru proiecte creative şi, dacă este necesar, să înveţi noi modalităţi de a-ţi hrăni fericirea şi bunăstarea în viaţă. Este o perioadă potrivită ca să-ţi consolidezi încrederea în sine şi să priveşti înainte cu optimism şi bucurie.

Saturn te va îndemna să te gândeşti serios la cum vrei să arate viitorul tău relaţional. Lecţiile pe care ţi le va aduce profesorul Saturn se vor aplica tuturor tipuri de relaţii, indiferent dacă este vorba de relaţii de muncă, cu prietenii, cu familia sau cu partenerul de viaţă.

RAC.  Dacă până acum ţi-ai neglijat sănătatea, din indulgență sau datorită unui stil de viaţa sedentar, e timpul să-ţi faci ordine în alimentaţie şi să adopţi o alta rutină, una mai sănătoasă, care să cuprindă şi un program regulat de exerciţii fizice/sport. Până în luna decembrie 2017 Saturn te va îndemna să-ţi construieşti noi rutine, de data asta mai solide, care să-ţi susţină cu adevărat sănătatea. rmează 2 ani în care va trebui să te maturizezi în privinţa modului în care înţelegi munca, asumarea responsabilităţilor de zi cu zi şi sănătatea. Anul 2016 poate să-ţi aducă noi posibilităţi de dezvoltare personală. De exemplu, ai putea să te simţi motivat de a obţine o diplomă sau o calificare care să te ajute să-ţi împlini visele. Însă Neptun în Peşti în această poziţie poate semnala şi fixarea unor obiective nerealiste, prezenţa unei gândiri înceţoşate. Este recomandat să cântăreşti argumentele şi contraargumentele cu atenţie, mai ales dacă eşti implicat într-o situaţie de natură juridică. Aşadar, Racii să-şi urmeze inspiraţia şi să se încreadă în Univers, dar să nu uite de prudenţă – uneori ceea ce pare a fi ideal nu este aşa şi în realitate.

Banii, studiile, dragostea şi copiii, călătoriile şi profesia sunt domeniile în care Leii vor simţi influenţa planetelor în anul 2016.În primele opt luni ale anului este posibilă o creştere salarială considerabilă sau obţinerea unei prime, precum şi ivirea unei şanse financiare care se va dovedi cu atât mai surprinzătoare cu cât va proveni dintr-o sursă neaşteptată. Deşi vei atrage cu mai multă uşurinţă banii, te vei afla şi într-o dispoziţie de a cheltui nesăbuit. Această influentă norocoasă va dura până în ziua de 19 septembrie 2016, aşa că eşti îndemnat să-ţi stabileşti ca obiectiv mai degrabă faptul de a-ţi spori venitul net decât de a-l menţine la acelaşi nivel.

În a doua jumatate a anului îţi va oferi şi posibilitatea de a stabili nenumărate contacte cu oamenii din apropiere- vecini, fraţi, surori şi alte rude. Multe din aceste persoane îţi vor purta noroc, deşi s-ar putea să nu conştientizezi acest lucru pe deplin până în 2017 sau abia peste câţiva ani. Poate mai mult decât oricând, pentru tine iubirea va echivala cu seriozitatea, încrederea şi loialitatea. Nu vei mai dori să-ţi pierzi vremea cu distracţii de o noapte, sau cu flirturi doar de dragul de a te juca şi de a te simţi bine. Vrei angajamente serioase, lucruri trainice şi de durată. În ceea ce priveşte exprimarea creativităţii, o idee pentru Lei ar fi să-şi găsească un hobby care nu numai să-i relaxeze şi să le ofere plăcere, dar să le ofere şi rezultate concrete.

FECIOARĂ. Fecioarele vor fi influenţate de astre în următoarele domenii: exprimarea personalităţii, bani, famili, căsătorie, dragoste şi copii. Jupiter te va ajuta să atragi de partea ta oportunităţi deosebite pentru dezvoltarea personală şi pentru adoptarea unor direcţii noi de orientare. Partea cea mai grea pentru tine va fi aceea de a te hotărî pe ce drum să o iei, pentru că toate ar putea să ţi se pară la fel de ispititoare! Aceasta este provocarea cu care te vei confrunta datorită acestei planete expansive, aşa că eşti sfătuit să încerci să nu-ţi aglomerezi prea mult timpul sau să te suprasoliciţi.Este recomandat să fii sigur pe tine în privinţa tuturor lucrurilor pe care le ai de oferit. Dacă simţi că eşti prost plătit sau că eşti angajat pe un post necorespunzător nivelului tău de pregătire, ar trebui să-ţi faci curaj şi să te gândeşti la modul în care poţi schimba situaţia respectivă. Este posibil să te confrunţi cu aspecte legate de atașamentele de trecut/familie/casă. Este posibil să fii nevoit pe parcursul acestui an să-ţi reorganizezi sau să-ţi reconstruieşti casa, la propriu, dar mai ales sufletul.

BALANŢĂ. Pentru zodia Balanţa influenţa planetelor în 2016 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: spiritualitate, exprimarea personalităţii, educaţie, călătorii, căsătorie, profesie şi familie. Până la începutul lunii septembrie 2016 nu se poate spune că-ţi va displăcea să-ţi petreci mai mult timp tu cu tine, meditând mai mult şi ascultându-ţi vocea lăuntrică. De fapt, Balanţele sunt şi îndemnate să-şi asculte mai mult intuiţia şi să cerceteze mai mult latura spirituală a vieţii. Jupiter îţi va amplifica cel de-al şaselea simţ, inspirându-te să ai mai multă compasiune şi să-i ajuţi pe cei aflaţi în situaţii mai grele.

Pentru tine această schimbare reprezintă un context memorabil, care te va ajuta, timp de 1 an, să atragi în viaţa ta oportunităţi pentru evoluţia personală în toate domeniile vieţii. Ca şi nativ Balanţa uneori duci lipsa de încredere în sine, dar sub influenţa planetei expansivităţii şi optimismului, Jupiter, credinţa în propria persoană şi în capacităţile tale vor fi amplificate, iar acest lucru te poate ajuta ca în 2016 să obţii unele realizări importante. Comunicarea va fi importantă pentru tine în acest an, la fel şi relaţiile cu cei aflaţi în mediul tău apropiat, însă Saturn fiind profesorul zodiacului, te-ai putea întâlni şi cu unele lecţii care să-ţi genereze o stare de perplexitate. Lecţia veritabilă va fi una de încredere în gândurile, ideile şi sentimentele tale, pentru că sub influenţa lui Saturn ai putea să te îndoieşti de capacităţile tale intelectuale şi să nu te simţi prea confortabil spunând ceea ce vrei să spui.

Scorpionul va fi mai afectat de planete pe următoarele domenii din viaţa lor: bani, profesie, educaţie şi călătorii. Peste ani poate că îţi vei aminti de această perioadă că fiind una dintre cele mai bune în plan social. Jupiter fiind o planetă care extinde, este foarte probabil să observi că cercul tău de cunoştinţe se va îmbogăţi cu multe figuri noi. Unii dintre aceştia îţi vor deveni prieteni şi chiar este posibil să-ţi găseşti şi sufletul pereche care să-ţi ofere cele mai înţelepte sfaturi pe care le-ai primit vreodată. Dacă eşti în căutarea dragostei există şi posibilitatea aceasta, să-ţi întâlneşti dragostea vieţii cu ajutorul unui prieten comun. Sau ai putea să constaţi că nutreşti sentimente de dragoste pentru un prieten (vechi). Şi în anul 2016 va trebui să planifici în avans fluctuaţiile financiare, pe cât de mult posibil. Este bine să faci eforturi spre moderaţie, să încerci să economiseşti mai mult, să cheltuieşti cumpătat, să-ţi stabileşti să trăieşti în limitele unui buget şi să-ţi concentrezi atenţia asupra investiţiilor şi fondurilor de pensii.

Foloseşte-ţi cel de-al şaselea simţ, ascultă şi observă ce se petrece în jurul tău, mai ales dacă domeniul profesional nu este atât de prosper pe cât te-ai aştepta. Este posibilă, de asemenea, o reorganizare majora la nivelul companiei sau locului tău de muncă. De asemenea, poţi decide, pur şi simplu, să mergi mai departe dacă o posibilitate de promovare este blocată sau dacă un superior îţi forţează limitele. Provocarea va consta însă în a decide ce slujbă şi ce direcţie profesională să alegi.

SĂGETĂTOR. Pentru zodia Sagetator influenta planetelor în 2016 se va concentra preponderent asupra următoarelor domenii din viaţa lor: bani, exprimarea personalităţii, dragoste, carieră, copii şi familie.

În prima parte a anului, vei beneficia de avantajele acestei planete care aduce expansiunea şi care poate determina oportunităţi norocoase, făcându-te să te numeri printre favorizaţii acestui an pe plan profesional. Norocul va interveni în viaţa ta prin intermediul altor oameni, mai ales al prietenilor. Jupiter te va ajuta să-ţi perfecţionezi abilităţile de interrelaţionare, ajutându-te să stabileşti câteva contacte foarte benefice. Dragostea şi copiii te pot lua prin surprindere în acest an, sau ai putea să-ţi descoperi brusc un talent creativ sau un nou hobby. Cu această planetă stranie şi surprinzătoare care se plimbă prin sectorul dragostei din horoscopul tău, este foarte probabil să ai parte de multe surprize în dragoste, inclusiv şansa de a te îndrăgosti de cineva la prima vedere. O relaţie cu un copil, prieten, iubit, ar putea fi oarecum stresantă pe parcursul acestui an. N-ar fi rău să-ţi faci o favoare şi să investeşti mai degrabă încredere în propria persoană decât în ceilalţi. Procedând în felul acesta vei reduce riscul să manifeşti latura inferioară a lui Neptun. Chiar şi aşa, este posibil ca unul dintre membrii familiei să te dezamăgească într-un fel sau altul. Aceasta este natura umană, dar e vorba aici şi de perspectiva pe care o adopţi. Fii mai realist şi evită ispita de a pune pe cineva drag pe un soclu. În altă ordine de idei, ar fi bine să-ţi verifici casa periodic pentru a detecta eventualele scurgeri de apă – robinete, boilere, instalaţii sanitare, etc. Este posibil să intervină o defecţiune uşor de reparat, dar la fel de posibilă este şi o inundaţie, sau chiar o scurgere de gaze. Este necesară şi prudenţă în privinţa persoanelor pe care le angajezi pentru eventualele reparaţii sau îmbunătăţiri în casă.

Nativii din Capricorn vor simţi influenţe în domeniile: călătorii, carieră, spiritualitate,  familie, personalitate. În primele opt luni ale anului 2016, norocul tău va avea legătură cu călătoriile, străinătatea şi educaţia, aşa că planifică-ţi o călătorie de vis într-o destinaţie exotică sau într-un loc pe care de mult timp doreşti să-l vizitezi, chiar şi o excursie mai amplă, cu mai multe destinaţii. În cazul tău se poate spune că în prima parte a anului 2016 ar fi bine să te duci să-ţi cauţi norocul în lume, pentru că ar putea fi pe undeva departe de locul în care te afli acum.De asemenea, încearcă să pătrunzi cât mai adânc în sfera cunoaşterii, să-ţi lărgeşti orizontul şi prin educaţie, te va ajuta în cariera ta în a doua parte a anului 2016 şi în prima parte a anului 2017. În a doua parte a anului, începând cu ziua de 9 septembrie 2016, Jupiter, planeta oportunităţilor şi norocului, se va muta în zodia Balanţă, unde va străluci cu putere în zona carierei tale. Prin urmare, vei beneficia de avantajele acestei planete care aduce expansiunea şi determină oportunităţi norocoase, făcându-te să te numeri printre favorizaţii zodiacului pe plan profesional. Pe parcursul acestui an va trebui să încerci să-ţi asculţi mai mult intuiţia, pentru a beneficia în toate ariile vieţii tale. Există mai multe discipline și practici care ne ajută să ne conectăm cu sinele nostru interior, dar în esenţă, toate ne conduc spre relaxare interioară, spre mutarea centrului dincolo de intelect.

VĂRSĂTOR. Banii, călătoriile, prietenii, educaţia şi spiritualitatea sunt domeniile influenţate de astre pentru nativii din vărsător. Te afli într-o perioadă în care ai tendinţa să fii mai serios în ceea ce priveşte prietenia şi viaţa socială. 2016 ar putea reprezenta un an în care vor fi testate relaţiile de prietenie şi doar cele care au profunzime, care sunt bazate pe încredere, respect şi loialitate vor reuşi să supravieţuiască. De asemenea, în acest an va trebui să-ţi asumi responsabilitatea în ceea ce-i priveşte pe prietenii tăi şi să dai dovadă de mai mult realism în ceea ce-i priveşte.

Vei avea parte, de asemenea, de un an plin de idei creatoare, inedite, dacă îţi vei descătuşa curiozitatea şi îţi vei permite să laşi mintea să hoinărească în alte direcţii. Este pur şi simplu o chestiune de a privi lucrurile dintr-o perspectivă diferită şi de a urma apoi un traseu în direcţia unei soluţii novatoare. Într-un plan mai practic, este recomandat ca în 2016 să fii mai atent cu ceea ce spui sau scrii şi, de asemenea, atunci când te afli la volan.

Este recomandat ca Vărsătorii să fie foarte atenţi şi în acest an în ceea ce priveşte chestiunile financiare, la afacerile pe care le fac, pentru că Neptun nu este doar planeta spiritualităţii, ci şi planeta înşelăciunii. Prin urmare există riscul să te întâlneşti cu promisiuni deşarte. Este indicat să ceri sfatul experţilor şi să nu iei de bună părerea nimănui.

PEŞTI. Peştii sunt influenţaţi de zodii în relaţii, bani, carieră, prieteni şi spiritualitate. Primele opt luni să fie printre cele mai bune din viata ta pentru dragoste şi relaţia de cuplu. Dacă eşti gata să avansezi o relaţie sentimentală la un nivel superior sau dacă te afli în căutarea unui partener alături de care să-ţi trăieşti viaţa, dorinţa ta s-ar putea îndeplini în aceste luni. Nici că se putea să-ţi doreşti un tranzit mai bun pentru relaţiile tale.

Este posibil ca partenerul tău să obţină o mărire salarială semnificativă, să primeşti o moştenire, să obţii un bonus financiar important sau să faci bani grămadă printr-un noroc neaşteptat, impulsionat de ceva de genul unei investiţii sau de încercarea de a fi jucat un bilet la loterie.

Dacă simţi că încă mai ai mult de lucru pentru a-ţi îndeplini obiectivele, fă din asta o prioritate în acest an. Dacă vei fi organizat, perseverent şi vei fi dispus să munceşti din greu, Saturn te va recompensa pe măsură. Chiar dacă răsplata nu va fi imediată, acţiunile tale vor produce rezultate în timp. Nu vei mai beneficia de o asemenea oportunitate de a avansa social în următorii douăzeci şi opt de ani, aşa că nu este indicat să iroseşti darul universului. Veniturile obţinute vor fi instabile şi în 2016, poţi avea câştiguri surprinzătoare, bruşte, dar şi cheltuieli suplimentare în cele mai neaşteptate sau nepotrivite momente.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *