CriuleniCultural

Gala Culturii din r. Criuleni, „Vivat Cultura”, prima ediție, în imagini (GALERIE FOTO)

La 28 ianuarie, 2023, Secția cultură și turism a Consiliului raional Criuleni, în colaborare cu Centrul de Cultură și Tineret „G. Sârbu”, a desfășurat prima ediție a Galei Culturii „Vivat Cultura”, dedicată Zilei Naționale a Culturii. 

Cele mai reprezentative instituții de cultură, ansambluri, biblioteci, muzee, angajați care folosesc inovațiile, meșteri populari, soliști, dansartori, pedagogi și școli de artă, meșteri populari, instrumentiști, au concurat pentru diploma roșie care le atestă titlul de „cel mai bun” în domeniu. Detalii despre nominalizați – citiți în ediția următoare a ziarului „Est-Curier”. 

 

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button