Fura şi vindea obiectele sustrase

Polițiștii din Criuleni au reținut un bărbat de 37 ani care a implicat minori în comiterea furturilor din casele locuitorilor.

Gaura in podea

La începutul lunii curente, oamenii legii au reținut pentru 30 de zile, un bărbat de 37 ani din s. Cruglic, raionul Criuleni, care este bănuit de comiterea mai multor furturi din case, implicând în calitate de complici minori din acelaşi sat.

În perioada ianuarie-februarie 2017, au fost comise mai multe furturi din gospodării, situate în satul Cruglic, hoţii sustrăgând bunuri materiale, folosind diverse metode de a pătrunde în încăperi. În urma acţiunilor operative, angajații Secției Investigații Infracțiuni a Inspectoratului de poliție Criuleni, au identificat autorii furturilor. Polițiștii au stabilit că infracțiunile sunt comise de unul şi acelaşi bărbat, în vârstă de 37 de ani, anterior judecat, care a implicat în comiterea furturilor şi minori din aceeaşi localitate.

În cadrul perchezițiilor autorizate efectuate de ofițerii de investigație, la domiciliul infractorului, au fost depistate obiectele sustrase, însă ultimul a reușit să vândă o parte din bunurile furate. O parte din obiecte făptașul le ascundea sub podea, polițiștii fotografiind la fața locului.

La moment bănuitul  este arestat pentru 30 zile, minorii implicați în comiterea furturilor, sunt cercetați în stare de libertate, aceştia având vârste între 15 şi 16 ani.

Pe acest caz a fost pornită o anchetă penală pentru furt repetat, iar bărbatul riscă pedeapsă cu privaţiune de libertate.

Serviciul de presă al IP Criuleni

Imagine: poliţiştii au găsit obiectele furate sub podea, pe care bănuiţii le strecurau printr-o gaură.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *