Fructe pentru oamenii în etate

Zeci dP1110814e oameni, companii şi politicieni din Republica Moldova participă în această toamnă la Campania Fruit Challenge Moldova, lansată de către o companie din Chişinău.

Provocarea se transmite de la o companie la alta. Şi Serviciul Fiscal de Stat a fost provocat să participe la această campanie, provocarea fiind transmisă de către o companie de taxi.

Colaboratorii Inspectoratului Fiscal de Stat pe raionul Criuleni, au răspuns la această provocare frumoasă prin a dona fructe recoltate în raionul Criuleni celor ce duc lipsă de ele.

Astfel, colaboratorii IFS Criuleni au procurat şi au donat 200 de kg de mere, prune şi poamă, fructe cu care vor fi serviţi zilnic beneficiarii Centrului de zi şi plasament temporar pentru persoane în etate şi cu dizabilităţi „Alexandra Grajdian” din or.Criuleni.

„Eu voi mânca mai mult prune şi mere. Poama îmi place la fel, dar nu-mi este indicată, pentru că sufăr de diabet”, spune nea Vladimir, beneficiar al centrului, care le-a mulţumit tinerilor de la IFS Criuleni, de la numele celorlalţi beneficiari ai Centrului.

„Este a doua donaţie de acest fel în această toamnă, – mărturiseşte Tatiana Neculai, directorulP1110816 Centrului. – Prima a venit de la o companie de comercializare a produselor petroliere, s-a întâmplat chiar în ajun de Ziua internaţională a oamenilor în etate şi a fost foarte binevenită, deoarece la Centru s-au desfăşurat mai multe activităţi şi am putut servi şi persoanele în etate care nu sunt în plasament, dar care participă la activităţi de socializare şi recreere”.

S. Cernov

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *