CriuleniCulturalEst-Curier

Foto. Ziua Copiilor 2022, în or. Criuleni

Actitivățile distractive prilejuite de Ziua Internațională a Copiilor, în or. Criuleni, au început de la ora 9 dimineața. Primii au iești în fața Școlii de Arte elevii acestei instituții, care au cântat, au dansat, s-au jucat și au oferit și un spectacol la instrumentele muzicale pe care le studiază. Cu o expoziție de echipamente au fost prezenți și salvamarii din Criuleni, pompierii și angajații Inspectoratului de Poliție. Câteva exponate de la Muzeul de Istorie și Etnografie la fel s-au mutat mai aproape de petrecăreți, grație angajaților instituției. 

Angajații primăriei Criuleni au organizat cursa pentru bicicliști, ocazie cu care a fost sistat traficul pe o porțiune a străzii centrale. 

Începând cu ora 11.00, sala răcoroasă a Centrului de Cultură și Tineret din Criuleni, i-a găzduit pe toți cei care au venit să privească ediția din acest an a festivalului ”Leagănul Copilăriei”. Au participat colective artistice de copii din or. Criuleni, satele Cruglic, Slobozia-Dușca, Boșcana, ș.a. Pentru participare, copiii au fost răsplătiți cu diplome, dulciuri, înghețată.  

Vezi ziua în imagini:

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button