EconomicEst-Curier

Forumul regional al Grupurilor de Acțiune Locală (GAL) va avea loc la Criuleni, la 17 decembrie

Asociația Grupul de Acțiune Locală „Inima Nistrului” în parteneriat cu GAL „Bazinul Lacului Ghidighici”, GAL „Farmecul Nistrului”, GAL „Grădina Bunătăților”, GAL „Lunca Bîcului”, GAL „Plaiul Codrilor”, GAL „Serpentina Nistrului” și GAL „Vatra Morilor”, se reunesc la Criuleni în cadrul Fondului pentru Parteneriate LEADER,  Ediția a II-a, Componenta I – Forumuri Regionale implementat de Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova cu suportul USAID.

Evenimentul va avea loc pe data de 17 decembrie 2022 și va avea genericul „Uniți pentru dezvoltarea turismului în zona de Centru a Moldovei”. Forumul reunește producători mici locali, afaceri din domeniul turismului, serviciilor și agrementului din raioanele de centru ale R. Moldova: Dubăsari, Criuleni, Strășeni, Anenii Noi. 

După cum ne-a informat Viorica Verlan, directoare executivă a GAL ”Inima  Nistrului”, începând cu ora 9.00 și până seara târziu, publicul larg va avea parte de un program artistic și de expoziție cu vânzări în piața Ștefan-cel-Mare din or. Criuleni. Vizitatorii vor avea ocazia să cunoască producători mici și mijlocii care și-au dezvoltat afaceri devenind membri ai GAL-urilor, sau au diversificat spectrul de servicii cu ajutorul finanțărilor accesate în cadrul GAL-urilor.

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button