Fetele de la “Rapid” – în selecționata Moldovei

Trei reprezentante a echipei de fotbal FC “Rapid” (Criuleni), incluse în componența Naționalei Moldova U-16,  vor participa la Turneul de dezvoltare UEFA (W-16), care va avea loc la Centrul de Fotbal Buftea din România, în perioada 21-25 aprilie, curent.

Valeria Morozan (fundaș), Antonela Cojocari și Corina Buștiuc (ambele mijlocașe) au fost selectate de antrenorul principal  Cristina Samson pentru a apăra cinstea selecționatei Republica Moldova la competițiile de fotbal feminin (W-16) susținute de UEFA.

După ce selecționata Moldovei va disputa două meciuri cu echipele Slovaciei (pe 21 aprilie) și României (pe 22 aprilie), Naționala Moldovei va disputa două meciuri importante cu selecționatele Ungariei (pe 24 aprilie) și Bulgariei (pe 25 aprilie).

«Desigur, nu va fi atât de ușor de a concura cu așa echipe ca selecționatele Slovaciei, României, Ungariei și Bulgariei. Însă fetele noastre vor lupta pe orice poziție. Acest turneu ne va permite să acumulăm o experiență bogată pentru viitor», a declarat Cristina Samson, antrenor principal al naționalei Moldovei U-16.

Valeriu TURTA

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *