Echipa LT Măgdăcești va juca în finală

O victorie importantă a obținut echipa Liceului Teoretic Măgdăcești în etapa III (regională) a Turneului Republican de mini-fotbal «Guguță», obținând dreptul de a reprezenta raionul Criuleni la etapa finală a tradiționalului turneu, ce urmează să se desfășoare la baza de odihnă pentru copii «Cristian O» din localitatea Slobozia- Dușca în perioada 29 mai- 1iunie, 2016.

DSC_1089

În atac – echipa LT Măgdăcești.

Meciurile etapei regionale au avut loc pe 12 mai, curent, pe stadionul din localitatea Coșnița, raionul Dubăsari. După cum ne-a informat Vladimir Diordița, arbitrul principal al competițiilor, la turneu au participat 6 echipe de copii a.n. 2004-2005 a liceelor și gimnaziilor din localitățile Măgdăcești și Ratuș (raionul Criuleni), Călărași și Bahmut (raionul Călărași), Șișcani (raionul Nisporeni) și Oxentea (raionul Dubăsari).

După tragerea la sorți, primele pe terenul de mini-fotbal au jucat echipele Gimnaziul Oxentea și Liceuui Teoretic «Vasile Alexandri», Călărași. După două reprize a câte 20 min, arbitrii meciului Valeriu Carauș și Alexei Craijdan, fixează scorul final 6:1 în favoarea băieților din localitatea Oxentea.

Apoi au jucat echipele Gimnaziului Șișcani, Nisporeni și Gimnaziului Bahmut, Călărași. A fost un meci destul de încordat, care s-a încheiat cu o remiză 0:0. Arbitrii acordă timp adăugator, două reprize a câte 5 minute fiecare. Băieții din localitatea Șișcani reușesc să bată două goluri și câștigă cu 2:0. Duelul între echipele Liceului Teoretic Măgdăcești și Gimnaziul Oxentea s-a încheiat cu 5:0. Apoi echipa Gimnaziul Șișcani a învins echipa Gimnaziul Ratuș cu 4:0.

În meciul decisiv pentru dreptul de a participa în etapa finală a Turneului Republican de mini-fotbal «Guguță» au concurat echipele Liceului Teoretic Măgdăcești și a Gimnaziului din satul Șișcani, Nisporeni. Băieții luptau pe terenul de fotbal cu mult curaj și dârzenie pentru orice ocazie de a trimite balonul în poarta adversarilor. Scor final 3:1 pentru echipa din Măgdăcești. Așadar echipa Liceului Teoretic Măgdăcești, antrenată de Eugen Avram, va participa în etapa finală a tradiționalului Turneu Republican de mini-fotbal «Guguță», care se va desfășura în perioada 29 mai – 1 iunie, curent, la Slobozia-Dușca.

Valeriu TURTA

Foto de autor

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *