Echipa LT Măgdăcești – pe locul III Echipa

 Liceului Teoretic Măgdăcești a învins în urma executării loviturilor de departajare, cu scor general 5:4, echipa Gimnaziului din satul Fundurii Vechi, raionul Glodeni, și s-a plasat pe locul III, fiind decorată cu o Diplomă și medalii. Evenimentul a avut loc pe stadionul Centrului de Pregătire a Selecționatelor Moldovei, pe 4 octombrie,  curent, în finala mică a Turneului republican de fotbal «Cupa Guvernului».

0021

Elevul LT Măgdăcești Gheorghe Soltan a fost desemnat cel mai bun portar al turneului. Secretarul general al Federației Moldovenești de Fotbal, Nicolal Cebotari, l-a premiat cu o pereche de mănuși pentru portari.

Elena Ciutac, profesoara de educație fizică în LT Măgdăcești, spunea: «Suntem bucuroși că băieții noștri au arătat tărie de caracter și au învins. Desigur, o parte din merit aparţine lui Vasile Dabija, profesorul-antrenor la Școala Sportivă Măgdăcești, care a antrenat echipa».

Valeriu TURTA

Foto: FMF.MD

Băieții de la LT Măgdăcești emoționați de victorie, în centru – Gheorghe Soltan, desemnat cel mai bun portar al turneului.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *