Echipa din Măgdăcești va juca în semifinală

Echipa de fotbal a Liceului Teoretic Măgdăcești, pregătită de Elena Ciutac, profesoară de educație fizică, a evoluat cu brio în turneul zonal «Cupa Guvernului Republicii Moldova, ediția 2015» și s-a calificat în semifinală.

La competițiile zonale de fotbal, care s-au desfășurat pe stadionul din Anenii Noi, au participat 4 echipe: formațiile Liceului Teoretic «Ion Luca Caragiale» din Orhei, Liceului Teoretic Varnița, Anenii Noi, Gimnaziului Oxentea, Dubăsari și Liceului Teoretic Măgdăcești, Criuleni.

DSC_0204

Primele pe terenul de fotbal au apărut echipele Liceului Teoretic Măgdăcești și Gimnaziului  Oxentea. După două reprize încordate, arbitrul meciuliu Denis Ivlev fixează scorul 1:1. Au urmat loviturile de la 11 metri. Mai bine s-au descurcat băieții din Măgdăcești. Marin Macari, Vlad Ursu, Cristi Scutelnic și Ion Efros, trimit balonul în poartă.Scor final: 5:3 în favoarea echipei Liceului Teoretic Măgdăcești.

Apoi s-a disputat meciul între echipele Liceului Teoretic din Orhei și Liceul Teoretic Varnița. Remiză: 0:0. Din nou se recurge la penalti. Mai abili au fost cei de la Liceul Teoretic Varnița: 5:4.

În finală echipa Liceului Teoretic Măgdăcești bate cu 6:0 echipa Liceului Teoretic Varnița. S-au evidențiat Sergiu Mihailov (3 goluri), Vlad Ursu, Chiril Bâtlan și Cristi Scutelnic.

Așadar, echipa Liceului Teoretic Măgdăcești a trecut semifinală.

Valeriu TURTA

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *