Echipa Boșcana învinge formația Pașcani

 O victorie importantă a obținut echipa de fotbal Boșcana, care a învins în deplasare, duminica trecută, 19 iulie curent, formația Pașcani.  Acumulând de la începutul Campionatului raional de fotbal 19 puncte, echipa din Boșcana a urcat în clasament, și se află pe primele poziții.

DSC_0108

Meciul a avut loc pe terenul de fotbal din satul Pașcani, care a fost urmărit de câțiva amatori ai fotbalului din localitate, precum și din satul apropiat Măgdăcești. După salutul tradițional al echipelor în centrul terenului, arbitrul Victor Savva a fluerat începutul competiției. Echipa-gazdă din primele minute a întreprins câteva atacuri spre poarta adversarilor. Fotbaliștii din Boșcana se apără și la un moment organizeză un contratac-fulger pe aripa stângă. Nu a trecut mult timp și echipa locală reușește să deschidă scorul. Sergiu Ivanov din corner trimite balonul în careul portarului și jucătorul cu nr.13 pe maiou, Grigore Cojocari cu capul trimite balonul în poartă – 1-0. Bucuria spectatorilor  însă nu a fost îndelungată. Fotbaliștii din Boșcana nu s-au lăsat bătuți. La un moment atacantul Mihai Zaharia trece unul după altul de fundașii echipei gazdă și trimite balonul în plasă – 1-1.

În repriza a doua fotbaliștii din Pașcani joacă mai agresiv, încercând totuși să mai bată un gol. Nu a fost să fie. Portarul  echipei Boșcana Marcel Moscul își apără poarta ca un leu, respingând orice balon care era trimis în careu. Fotbaliștilor din Boșcana le venea greu, fiindcă jucau cu un jucător mai puțin, care a fost traumat grav. La meci, însă, conform regulamentului, nu a asistat medicul. Așa ceva nu se poate! Asistența medicului la orice meci de fotbal e obligatorie și responsabili sunt reprezentanții echipei-gazdă.

DSC_0107

Spre finele meciului fotbaliștii din Boșcana reușesc să înscrie încă un gol. Atacantul josuț, dar iute de picor, Mihai Motruc, observând că portarul echipei adversare Vasile Proca a eșit departe din poartă, trimite balonul peste el: 2-1. Băeții din echipa Pașcani au încercat să egaleze scorul, însă loviturile nu erau precise. Acumulând 3 puncte prețioase echipa Boșcana a urcat în clasament, plasându-se printre primele trei echipe pretendente la trofeul principal. Returul campionatului raional de fotbal. va începe în luna septembrie.

Valeriu TURTA, foto de autor

În imagini: O fază de atac a echipei-gazdă;

2.   Echipa de fotbal din Boșcana.

3. Portarul echipei Boșcana respinge balonul trimis în poartă (Imagine reprezentativă);

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *