Distracţia agresivă – privarea de libertate

În seara zilei de 18 octombrie, 2015, când locuitorii s. Dubăsarii Vechi se pregăteau de hram, trei inși, toți în stare de ebrietate, printre care și un angajat al Poliției de Frontieră, fără nici un motiv, au tăbărât cu pumnii și picioarele asupra cetățenilor  Ion B. și Iacob R., proprietarii unui mic parc de distracții pentru copii.

Bărbaţii tocmai asamblau aparatele pentru a doua zi. Înfuriați că nu li s-a permis să urce în mașinuțe, tinerii agresivi s-au legat de capul oamenilor, aplicându-le mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, cauzându-le vătămări sub formă de traume acute cranio-cerebrale și comoții cerebrale, excoreații pe față, edem în regiunea articulațiilor ș.a. astfel că starea sănătății nu le-a permis acestora să-și continuie activitatea, iar visul copiilor din localitate de a se distra întru-n parc de distracții, care îi vizitează o dată în an, a rămas doar un vis.

Acum infractorii se află în vizorul organelor de drept și-și așteaptă  sentința pentru acțiunile de huliganism și aplicarea violenței asupra unei sau mai multor persoane. Pedeapsa prevăzută de art. 287, alin. (3) Cod Penal –  de la 3 la 7 ani privaţiune de libertate.

Gh. Motricală

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *