DECIZIILE ALEȘILOR LOCALI TREBUIE RESPECTATE

De acest fapt s-a convins o locuitoare a s. Cocieri care a sfidat hotărârea Consiliului Local ce interzice pășunatul vitelor în locurile publice.

Femeia și-a priponit tăurașul în vecinătatea Casei Teritoriale de Asigurări Sociale, chit că ograda-i mare și iarba mănoasă, dar bovina nu s-a mulțumit cu teritoriul rezervat. A scos priponul și în pelerinajul său a deteriorat ușor mașina parcată în fața sediului instituției respective. Astfel cociereanca, pe lângă faptul că a achitat benevol reparația vehiculului în valoare de 2700 lei, a mai ajuns și în fața judecătorului. A fost declarată vinovată de comiterea contravenției prevăzute de art. 158. al.1 al Codului Contravențional, dar luând în considerație faptul că are la întreținere patru copii, s-a ales  cu un avertisment.

Decizia consiliului comunal Cocieri “Cu privire la regulile de salubrizare și întreținere a animalelor”, interzice categoric întreținerea în locurile publice a animalelor și păsărilor productive, inclusiv albinelor, și pășunatul animalelor în parcuri, zone de odihnă, zone de protecție a străzilor și pe teritoriul instituțiilor publice.

E. Alexei

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *