CriuleniPolitic

De azi raionul Criuleni are un nou vice-președinte

Alexandru Carțîn cu votul a 18, din cei 20 consilieri veniți la ședința extraordinară din 24 martie 2024, a fost ales vice-președinte al raionului Criuleni.

  • Am acceptat propunerea președintelui raionului Criuleni pentru a debloca starea de lucruri din Consiliul raional. Poate măcar în timpul care a mai rămas până la sfârșit de mandat să fim mai lucrativi și să soluționăm problemele stringente ale cetățenilor – a declarat Alexandru Carțîn.

Alexandru Carțîn ar fi putut începe exercitarea atribuțiilor de vice-președinte din 17 martie 2023, dar alegerea acestuia nu s-a produs pentru că propunerea nu a acumulat numărul necesar de voturi. ”Pro” au fost 15, s-au abținut 8 consilieri. 

Funcția de vice-președinte al raionului Criuleni a devenit vacantă după ce Oleg Ogor a pierdut  irevocabil procesul de judecată cu ANI.

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Articole asemănătoare

Back to top button