Cupa ARF Criuleni la echipa din Drăsliceni

 Turneul de mini-fotbal, Cupa ARF Criuleni, organizat de Asociația raională de fotbal la baza de odihnă «Cristiano» din Slobozia Dușca, s-a încheiat cu victoria echipei din localitatea Drăsliceni.

După cum a relatat pentru «Est-Curier», secretarul ARF Criuleni Vasile Dabija, la competiții au participat 9 echipe: Drăsliceni, Onițcani, Dubăsarii Vechi, Corjova, Slobozia Dușca, ȘS Măgdăcești, Bălăbănești, Cimișeni și echipa primăriei Măgdăcești. În cadrul ceremoniei de deschidere a turneului cu un mesaj de salut către participanți s-au adresat Vlad Cebotari, reprezentantul Federației Moldovenești de Fotbal și Oleg Ogor, președintele Asociației raionale de fotbal Criuleni, care le-au sugerat fotbaliștilor să demonstreze un joc în stil fair-plai.

DSC_4024 1

Echipa Drăsliceni

După ce au fost repartizate grupele, primele pe terenul artificial au eșit echipele Drăsliceni – Slobozia Dușca și ȘS Măgdăcești – Bălăbănești. În prima pereche au învins fotbaliștii din Drăsliceni 5-2, în a doua, victoria le-a revenit bălăbăștenilor cu 4-3.  După care au urmat și celelalte meciuri, conform tragerii la sorți.

În semifinală echipa din Corjova a bătut cu 4-2 formația din Slobozia Dușca, iar echipa din Drăsliceni învinge reprezentativa satului Dubăsarii Vechi cu 6-1 și trece în finală. În meciul pentru locul trei echipa din Dubăsarii Vechi obține victorie în fața formației Slobozia Dușca cu scorul de 4-2. Meciul din finală a fost încordat. Totuși, băieții din Drăsliceni au jucat mai bine decât fotbaliștii din Corjova. Scor final: 7-2.

A urmat ceremonia de premiere. Echipele participante la turneu au fost menționate cu diplome. Echipele Corjova și Dubăsarii Vechi s-au ales cu diplome și premii a câte 700 și, respectiv, 500 lei. Premiul mare de 1000 lei și Cupa învingătorilor a mers către echipa din s. Drăsliceni.

Cel mai bun portar al turneului a fost numit Andrei Minciună de la echipa Corjova, cel mai bun apărător – Marin Ursu din Drăsliceni, cel mai bun mijlocaș – Eduard Antoci din Dubăsarii Vechi, iar Sergiu Toromâco din Slobozia Dușca a fost desemnat cel mai bun atacant al turneului.

Valeriu TURTA

Fotografii de autor

În imaginiea reprezentativă: un moment de joc.

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *