Criuleni: colaj sportiv

Echipa „Izvoraş-67” – deţinătoarea Cupei

 Echipa „Izvoraş-67” din Drăsliceni a devenit câştigătoarea Turneului de mini-fotbal între veterani, organizat în localitatea Slobozia Duşca de către Asociaţia Raională de Fotbal din Criuleni.

sloboziaDupă cum a declarat pentru „Est-Curier” Vasile Dabija, secretarul ARF din Criuleni, la turneu au participat 9 echipe de veterani:  „Izvoraş-67”, Drăsliceni, echipele din Criuleni, Măgdăceşti, Oniţcani, Boşcana, Dubăsarii Vechi, Cimişeni, Bălăbăneşti, şi echipa primăriei satului Drăsliceni. În final echipa „Izvoraş-67” din Drăsliceni a învins formaţia din oraşul Criuleni, scor 5-1. În meciul pentru locul trei, echipa din satul Măgdăceşti s-a impus în faţa veteranilor din satul Oniţcani în urma executării loviturilor de departajare, scor general 6-4.

Roman Onică („Izvoraş-67”) a fost desemnat cel mai bun golgeter al turneului – 9 goluri! Leonid Vozian din echipa s. Oniţcani afost apreciat ca cel mai bun mijlocaş, Roman Onică din echipa primăriei s. Drăsliceni a fost numit cel mai bun portar, iar Ion Efros („Izvoraş-67”) – cel mai bun fundaş. Gheorghe Guzun din Măgdăceşti a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

Laureaţii au primit cadouri din partea organizatorilor.

La ceremonia de premiere a fost prezent Oleg Ogor, Preşedintele ARF Criuleni. Echipele „Izvoraş-67”, Criuleni şi Drăsliceni s-au ales cu premii băneşti, iar învingătoarea „Izvoraş-67” a primit o cupă frumoasă.

Valeriu Turta, foto de autor

Cupa campionilor merge la Bălăbănești

 Duminica trecută pe stadionul din or. Criuleni s-au desfășurat competițiile la minifotbal, la care și-au dat concursul 11 echipe.

Începând cu primul meci și până la ultimul atmosfera s-a dovedit a fi una incendiară  și plină de emoții. Toate echipele au luptat ca pentru ultima oară. Finala mare a fost jucată de echipele din Bălăbănești și Răculești. Meciul s-a terminat cu scorul de 0:0, iar la loviturile de departajare echipa din Bălăbănești s-a impus cu scorul de 4:3, câştigând statutul de “Campioni ai raionului Criuleni” și cupa învingătorilor.

– Au fost niște meciuri foarte dificile, – spune Dinu Zatic, jucător al echipei clasate pe locul întâi, – nu ne așteptam să câștigăm, însă comunicarea, jocul în echipă și antrenamentele ne-au ajutat să fim cei mai buni!

V. Temciuc

Jocurile sportive ale juniorilor

La 14 martie 2015, Consiliul Raional împreună cu Şcoala Sportivă Criuleni au desfăşurat competiţii sportive la lupte libere în cadrul jocurilor sportive ale juniorilor cu anii de naştere 2000-2001. Au participat echipele din Izbişte, Steţcani, Bălţata şi 3 echipe din Criuleni,   în total 60 de sportivi. În urma jurizării competiţiilor elevii s-au clasat pe următoarele locuri:

35 kg – Druţă Damian – locul 1

38 kg – Salafenco Veaceslav – locul 1 – antrenor Ceban Iulian

42 kg – Cojocari Leu – locul 1 – antrenor Ceban Iulian

47 kg – Cojocari Iacob – locul 1 – antrenor Ţurcan Iaroslav

53 kg – Struţ Nicolae – locul 1 – antrenor Ceban Iulian

59 kg – Mardari Vadim – locul 1 – antrinor Viţelari Valeriu

66 kg – Buliga Vasile – locul 1 – antrenor Pascaru Victor

73 kg – Simon Nichita – locul 1 – antrenor Pascaru Victor

85 kg – Butuzat Daniel – locul 1 – antrenor Sclifos Iurie

Iurie Lazovschi, directorul Şcolii Sportive Criuleni

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *