EconomicEst-Curier

Criulenenii se vor promova la târgul producătorilor din 1-5 februarie 2023

Expoziția „Fabricat în Moldova” va fi de la 1 până la 5 februarie 2023.  

15 agenți economici din r. Criuleni, care produc sau cresc ceva, vor participa la expoziția tradițională din februarie „Fabricat din Moldova”, de la CIE „MoldExpo”, în pavilionul rezervat raionului Criuleni pe 35 m.p.

După cum informează Vitalie Onișciuc, șeful Direcției Agricole Criuleni, și în acest an Consiliul Raional Criuleni va facilita prezența producătorilor la târg prin achitarea cheltuielilor pentru spațiul expozițional arendat și transportul necesar pentru deplasarea colectivelor artistice care vor evolua la deschiderea evenimentului.

Pe lângă câțiva producători care și-au făcut deja renume la „Fabricat în Moldova”, pentru prima dată în acest an va fi expus produsul unei vinării din Pașcani, a unei cofetării din Ratuș. Va fi prezentă și o fabrică de conserve care va veni cu o denumire nouă, pentru că și-a schimbat între timp proprietarul.  Pavilionul criulenenean, va mai găzdui producători de fructe, de semințe de legume, de fructe uscate și pastila, de făină și pâine, mezeluri și neapărat meșteri populari. Cheltuielile pentru achitarea spațiului expozițional și transport se încadrează în 62 de mii de lei, a adăugat Onișciuc.

Expoziția „Fabricat în Moldova” va dura patru zile, de la 1 până la 5 februarie 2023.  

Companiile care sunt ineresate să participe pe cont propriu, pot consulta lista de prețuri expusă pe pagina centrului expozițional. 

Foto: chamber.md. Artiștii criuleneni la deschiderea expoziției în anul 2020.

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button