Criulenenii au prezentat ţara la Botoşani

În perioada 29-30 noiembrie 2014 la Botoşani, România, s-a desfăşurat prima ediţie a Cupei Internaţionale Qwan Ki Do 2014.

La această manifestare au participat 17 cluburi Qwan Ki Do din 3 ţări participante: România, Republica Moldova şi Marea Britanie. Participanţii a fost extrem de numeroşi, din categoriile de vârstă cuprinse între 4 şi 17 ani, fiind înscrişi la startul competiţiei un număr de 360 de sportivi.

Botosani 4

Reprezentanţii ţării noastre au fost: Eduard Bulat, clasat pe locul IV la categoria de vârstă 16-17 ani, care a concurat la proba tehnică numită Thao Quyen (succesiune de mişcări codificate) şi proba Song Dau (lupte competiţionale între echipe).

La categoria de vârstă 9-10 ani Republica Moldova a fost reprezentată de elevii Şcolii Primare Criuleni Ion Rusnac şi Ştefan Bujac, la proba Song Dau.

Exprimăm recunoştinţa antrenorilor Clubului Sportiv „Phuong”, pentru performanţele obţinute în cadrul campionatului a sportivului Eduard Bulat, elevul clasei a XI-a a Liceul Teoretic „Boris Dânga” şi pentru motivarea elevilor clasei a IV-a a Şcolii Primare Criuleni – Ion Rusnac şi Ştefan Bujac în arte marţiale.

Meritele sunt ale antrenorului Serghei Popa, care şi-a adus contribuţia la realizarea rezultatelor obţinute de membrii Clubului Sportiv “Phuong”.

Rodica Bujac, de la numele părinţilor sportivilor Clubului Sportiv „Phuong”

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *