Criulenenii, apreciaţi la Botoşani

 În perioada 5 si 6 decembrie, municipiul Botosani a găzduit Cupa Internaţională la Qwan Ki Do, editia a-II-a, competiție adresată copiilor și juniorilor, organizată de Asociatia Judeţeană de Arte Marţiale Botoşani, în parteneriat cu Federaţia Româna de Arte Marţiale.

stef

La competiţii au participat şi 4 cluburi de Qwan Ki Do din Republica Moldova, printre care şi cel din Criuleni. Potrivit antrenorului Sergiu Popa, elevii din Criuleni s-au întercut la proba lupte, în categoriile de vârstă de la 9 până la 12 ani.

Victorioşi acasă s-au întors Bogdan Simon, locul II, şi Ştefan Bujac, locul III, la categoria de vârstă 10-12 ani, Adriana Sclifos, locul II, categoria 11-12 ani, Gloria Ţurcan, locul IV, la categoria 9-10 ani. Toţi sunt elevi în clasa a V-a a L.T. “B. Dînga” din Criuleni. Criuleneanul Alexandru Buga a încercat pentru prima dată calitatea de arbitru de teren, la acelaşi campionat.

La competiţie au participat 460 de copii şi juniori, de la 4 la 17 ani, din România, Republica Moldova şi Anglia. Competiţia a fost şi o preselecţie a participanţilor la Campionatul European Intercluburi, programat pentru martie-2016 la Verona, Italia. Campionatul a avut şi un scop caritabil, şi anume de colectare de fonduri pentru copii cu autism din Botoşani.

Cupa Internatională la Qwankido se desfăşoară la Botoşani al doilea an cu sprijinul Municipiului Botoşani şi al Consiliului Local din acest oraş judeţean.

În imagine: o parte din echipa de criuleneni

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *