Copiii din Măgdăcești s-au distrat frumos

O sărbătoare a fotbalului distractiv pentru copii au organizat pe 5 august, curent, la Centrul de pregătire a selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă, profesorii-antrenori ai Școlii Sportive din Măgdăcești.

La acțiune au participat  120 de băieți și fete cu vârsta 10-11 ani, care au fost urmăriți de 140 de lideri și antrenori ai proiectului Open Fun Football Schools (OFFS) Moldova a școlilor de fotbal din Bălți, Ocnița, Edineț, Ungheni, Molovata, Speia, Slobozia, Camenca, Ceadâr-Lunga și Măgdăcești, Criuleni. De asemenea, au fost desfășurate acțiuni cultural-sportive cu participarea colaboratorilor Inspectoratului General al Poliției în cadrul programului special  «Sport-Școală-Poliție».

0022

La eveniment au fost prezenți Nicolae Cebotari, secretarul general FMF, Ghenadie Scurtul, coordinator al proiectului OFFS în Moldova, Vladimir Cazacov, șef-adjunct al Direcției Generale Securitate Publică a Inspectoratului General al Poliției, Lilian Luca, șef al Secției siguranță copii a Direcției activității comunitare, a Direcției Generale Securitate Publică și alți oficiali.

Buna desfășurare a festivalului fotbalului distractiv pentru copii a fost asigurat  de către Ghenadie Scurtul, coordonator al proiectului OFFS în Moldova, Iurie Conusevici, Diana Bobuțac, Vladimir Pocotilo, instructori OFFS și Vitalie Onică, director al Școlii Sportive Măgdăcești, raionul Criuleni.

Proiectul OFFS este implementat în țara noastră de către Federația Moldovenească de Fotbal și organizația CCPA din Danemarca din anul 2006. Principalele obiective sunt promovarea fotbalului printre copii în toate regiunile Moldovei și asigurarea asistenței metodice și tehnice asociaților raionale de fotbal, cluburulor și școlilor specializate de fotbal din țară.

Valeriu TURTA

În imagini – momente de la Festivalul de fotbal pentru copiii OFFS Moldova de la Vadul lui Vodă.

Foto FMF

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *