CriuleniEst-CurierPolitic

Consilierii raionali Criuleni au cerut demisia conducerii incorpore. Urmăriți discuția la subiect (video)

Consilierii raionului Criuleni propun conducerii raionului să demisioneze incorpore, din cauza că nu au ajuns la o înțelegere și conlucrare pentru raion, așa cum a motivat la începutul ședinței din 12 noiembrie Iurie Andriuța, consilier PDM, ales președinte al ședinței.

După o pauză scurtă, timp în care a avut loc o discuție între șefii fracțiunilor, persoanele vizate și secretarul consiliului raional, Iurie Andriuța a vociferat decizia discutată: consilierii au decis să examineze ordinea de zi propusă pentru data de 12 noiembrie, iar la scurt timp să convoace o altă ședință extraordinară cu subiectul acceptării demisiei lui Pavel Spînu, Roman Onica și Oleg Ogor, și să numească alți oameni în aceste funcții.

Vedeți discuția la subiect:

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button