Condamnat la cuminţenie pentru mandibula nevestei

Un locuitor al s. Oxentea, Dubăsari riscă să facă un an de pușcărie dacă pe parcursul următorilor trei ani va intra în conflict cu legea.

 Oxenteanul a ajuns pe banca acuzaților pentru violență în familie și este obligat să participe la un program special de tratament sau consiliere pentru reducerea comportamentului violent. Tot necazul a început într-o zi de septembrie a.c., când bărbatul a întâlnit niște amici cu care a servit câteva pahare de vin. Apoi a ajuns acasă să tragă un pui de somn, însă n-a durat, căci i-a venit în vizită un cumătru. Nevasta-sa nu a fost încântată și l-a luat la ocară. Supărat rău, i-a tras o palmă. Astfel femeia s-a pomenit cu mandibula fracturată, iar el – în atenția oamenilor legii. În instanță s-a căit de cele întâmplate.

Nevasta l-a iertat, zicând că ea l-a provocat, că anterior nu o bătea, dar iertarea nu l-a scăpat de pedeapsă, căci are la activ mai multe conflicte cu legea. Din acest motiv judecătorul  a decis  că o pedeapsă   cu suspendare condiționată, plus tratamentul contra violenței, îl vor putea reabilita.

E. Alexei

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *