Colaj sportiv

Echipele din Hrușova au fost primele

 Echipele de fete și de băieți din localitatea Hrușova au fost cele mai bune la meciurile finale de mini-fotbal din cadrul Spartachiadei raionale a elevilor (vârsta gimnazială), care au avut loc pe 26 aprilie la Complexul sportiv «Izvoraș» din satul Ratuș. După cum ne-a informat Maria Ursu, secretarul competițiilor, la întreceri au participat 4 echipe de băieți a gimnaziilor din Hrușova, Corjova, Hîrtopul Mare și Răculești, și 4 echipe de fete a gimnaziilor Hrușova, Hârtopul Mare, Bălăbănești și Jevreni.

Primele pe terenurile de fotbal au jucat echipele de băieți din Hârtopul Mare și Hrușova și echipele de fete din Bălăbănești și Hrușova. În primul meci băieții din Hrușova au învins adversarii cu 4-1, iar fetele de la Ginaziul din Hrușova  au obținut victoria cu 3-1. Apoi au urmat celelalte meciuri conform graficului.

În meciul pentru locul III echipa de băieți din Corjova bate cu 3-1 formația din Răculești, iar fetele din Jevreni obțin victoria în fața echipei din Bălăbănești cu 4-0. În finală echipa de fete din Hrușova într-un meci încordat învinge formația din Hârtopul Mare cu 1-0, iar băieții din aceiaș localitate bat echipa din Hârtopul Mare cu 4-1.

Metodistul Direcției Educație Criuleni, Ion Vlas, la finele competițiilor, a înmânat echipelor de fete și de băieți de la Gimnaziul Hrușova (antrenor Gheorghe Barbăneagră) Diplome de gradul I. Celelalte echipe s-au ales cu Diplome de gradul II și gradul III a DGE Criuleni.

 

Juniorii din Măgdăcești mai acumulează 3 puncte

Echipa de juniori a Scolii Sportive din Măgdăcești a mai câștigat un meci în Campionatul Moldovei la fotbal, Divizia B, sectorul Centru și și-a consolidat poziția de lider în clasament.

Duminica trecută, 26 aprilie, pe stadionul din Drăsliceni a fost disputat meciul etapei XVII din cadrul Campionatului republican, Juniori între echipele ȘS Măgdăcești și ȘS Strășeni. Băieții din Măgdăcești au jucat mai bine și au obținut victoria cu 9-4. Acumulând 3 puncte prețioase echipa ȘS Măgdăcești și-a întărit poziția de lider în clasament, acumulând în 15 meciuri 45 de puncte, golaveraj 107-23.  Roman Onica, antrenorul echipei ȘS Măgdăcești: «Meciul a fost destul de încordat. Au fost marcate în total 13 goluri. Echipa noastră a obținut încă o victorie importantă. Acum rămâne să ne pregătim pentru următorul meci, care îl vom juca cu echipa Codru-junior, Călărași, în deplasare, pe 3 mai».

Valeriu TURTA

DSC_4099  DSC_4096

Foto de autor (echipele de fete și băieți de la Gimnaziul din Hrușova)

 

Comments

comments

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *