Est-CurierSocial

Cod galben! Vremea se schimbă brusc!

Serviciul Hidrometeorologic anunță  o schimbare bruscă a vremii, începând cu data de 17 noiembrie. Meteorologii au lansat chiar și o avertizare pentru zilele de 17 și 18 noiembrie, 2022, pentru care se așteaptă precipitații sub formă de ploaie, treptat trecând în ninsoare.

Vântul va prezenta intensificări din nord-vest în rafale de până la 15-18 m/s. Temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu 5-7°C. 

Temperaturile nocturne în r. Criuleni vor scădea, pe alocuri, în următoarele 7 zile până la minus 5, iar minimele zilei vor ajunge la 0 grade. Vedeți imaginea:

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button