InterviuPolitic

Claudia Burlacu-Șerșun: ”Piramida puterii a fost remodelată…” (Video)

Binecunoscută în r. Criuleni și în țară pentru aptitudinile manageriale și talentul interpretativ, Claudia Șerșun este și una dintre fondatoarele Clubului Politic al Femeilor ”50/50” și o promotoare a egalității de gen. Este și unica deținătoare a Ordinului ”Steaua României” din r. Criuleni.

Despre viață, carieră, valori, afrimare, a discutat cu ea Daria Carp, stagiară ”Est-Curier”, elevă în LT ”Boris Dânga”.

Imagini și editare – Alin-Gabriel Motricală

Acest material a fost realizat în cadrul proiectului ”Undă verde pentru cariatidele  mileniului III”, în cadrul proiectului ”Consolidarea presei independente și a educației mediatice în Moldova” derulat de ERIM, cu suportul financiar al Biroului pentru Democrație, Drepturile Omului și Muncă al Departamentului de Stat american. Opiniile exprimate în această publicație nu reflectă neapărat poziția ERIM.

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button