Est-CurierSocial

Campania cu privire la eliminarea violenței în bază de gen o aduce la Criuleni pe scriitoarea Ionela Hadârcă

La 8 decembrie, cu începere de la ora 14.00, în sala de conferințe a Bibliotecii Publice ”T. Isac” din or. Criuleni, în cadrul unui eveniment organizat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) în Moldova, scriitoarea și formatoarea de opinie Ionela Hadârcă va avea o întâlnire cu elevele claselor IX-a – XII din raionul Criuleni.

Discuția pe care o va lansa Ionela Hadârcă va fi despre necesitatea de a lupta pentru eradicarea imediată a violenței în bază de gen și pentru crearea unei lumi în care fetele și femeile se simt în siguranță. 

Evenimentul este parte din proiectul ”Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”, implementat cu suportul Suediei și are loc în contexstul desfășurării Campaniei globale cu privire la eliminarea violenței împotriva fetelor și femeilor ”16 zile de Activism Împotriva Violenței în bază de Gen”. 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button