Bucurii pentru cei mici, sfaturi pentru cei mari

Ziua Internaţională a Copilului în raionul Dubasari s-a desfaşurat cu diverse programe cultural-artistice, ce au avut menirea de a aduce în prim plan Copilăria şi Copiii. De altfel, copiii trebuie să se bucure de atenţia maturilor şi protecţia lor permanent, nu doar o dată în an. În toate localităţile raionului  Dubăsari, cu acest prilej au fost organizate manifestări culturale, acţiuni de caritate, concursuri sportive, distracţii pentru toţi copiii.

Iunie Dub

În Fondul Local de Susţinere Socială a Populaţiei din raionul Dubasari s-au gasit banii necesari pentru a bucura copiii din familiile numeroase, monoparentale, copii orfani neinstituţionalizaţi şi copii cu dizabilităţi. Astfel  câte 350 lei, ajutor material unic,  au primit 42 copii din Doroţcaia, 40 copii – din  Coşniţa, 18 copii din Pârâta,  câte 28 copii din Ustia, Molovata Nouă, 31 copii – din Holercani, 14 copii din Marcăuţi, 26 copii  din Oxentea, 29 copii din Molovata, din  Cocieri – 36 copii, din  Corjova- 14 copii.

În acea zi colaboratorii Directiei asistenţă socială și preşedintele raionului Dubăsari, Grigorii Policinschi, au acordat timp și părinţilor, tutorilor acestor beneficiari pentru a le asculta păsul şi a-i ajuta să depăşească problemele cu care se confruntă zi de zi.

M. Doruș

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *