Bravo băieților din Măgdăcești!

Echipa de juniori (U-18) a Școlii Sportive din Măgdăcești a fost una din cele mai bune formații la turneul final al Campionatului Moldovei de juniori, Divizia B, organizat de Federația Moldovenească de Fotbal la Centrul de pregătire al selecționatelor Moldovei de la Vadul lui Vodă pe 30-31 mai curent.

0021

Băieții din Măgdăcești au devenit deținătorii Cupei Moldovei. Sâmbătă, 30 mai, primele pe teren au apărut echipele Școlii Sportive Măgdăcești, câștigătoarea Campionatului de fotbal, Divizia B regiunii Centru din republică, și Școlii Sportive nr.2 din Dubăsari, câștigătoarea Campionatului de fotbal, Divizia B regiunii de Est a republicii. Băieții din Măgdăcești au jucat mai disciplinat, marcând in 2 reprize 3 goluri pe când adversarii au marcat doar un gol. Fluerul arbitrului a fixat scorul final 3-1. La echipa din Măgdăcești s-au evidențiat Vasile Stăvilă, Sergiu Maidan și Cristi Vistieru. Apoi au jucat echipele «Moldova», Bălți (regiunea Nord) și «Prut», Leova (regiunea Sud). Scor final 5-1 pentru echipa din Bălți. Duminică, 31 mai, în meciul pentru locul III, au disputat echipele «Prut», Leova și Școlii Sportive nr.2 din Dubăsari. Scor final 4-1 pentru formația din Dubăsari. Apoi s-a jucat meciul final între echipele ȘS Măgdăcești și «Moldova», Bălți. Mai buni pe teren au fost băieții echipei din Măgdăcești, care au câștigat cu scorul 2-1. S-a evidențiat Cristian Crîșmari, care a reușit să bată 2 goluri. Bravo băieților din Măgdăcești!

Echipei de juniori a Școlii Sportive din Măgdăcești din partea Federației Moldovenești de fotbal i-au fost înmânate Diploma de gradul I, medalii de aur și o Cupă frumoasă.

Vitalie Onică, directorul Școlii Sportive Măgdăcești: «În sezonul fotbalistic 2014-2015 echipa noastră, antrenată de Roman Onica, a demonstrat un fotbal frumos cu multe goluri marcate în porțile adversarilor. După ce am devenit campioni, Divizia B în regiunea Centru a republicii, am reușit să câștigăm și meciurile turneului final de la Vadul lui Vodă, organizat de FMF. Desigur echipa v-a fi onorată și cu o premie în bani de administrația Primăriei satului Măgdăcești».

Valeriu TURTA   

Comments

comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *