SănătateSocial

Bilanțul zilei de azi: peste 6 mii de teste, 84 de persoane vindecate și 88 confirmate

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță că pe parcursului ultimilor 24 de ore, în Republica Moldova s-au înregistrat 88 de cazuri noi de coronavirus.

Din numărul total de cazuri, patru sunt de import: 2-Rusia, 1-România, 1-Irlanda.

Numărul total de teste efectuate – 6.099, dintre care 1.202 – teste Rapid – Antigen.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 256.475. Din numărul total de cazuri, niciunul nu e în rândul lucrătorilor medicali.

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 176 pacienți confirmați cu infecția COVID-19, dintre care 39 în stare extrem de gravă (8 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată). Două persoane au decedat azi, ambele din regiunea transnistreană.

Săptămânile trecute bilanțul zilnic de îmbolnăviri în Republica Moldova era de aproximativ 50, pe fundalul știrilor alarmante de creștere rapidă a cazurilor de Covid-19 în Rusia, în special în capitala acesteia, Moscova.

În raionul Criuleni, azi, 25 iunie 2021, s-a înregistrat un singur caz de Covid, iar în r. Dubăsari – zero.

La situația din 23 iunie 2021, în r. Criuleni mai erau patru sate în care se înregistra câte un caz de Covid-19: Ratuș, Boșcana, Porumbeni și Cruglic.

 

Citește mai mult

Preluarea textelor de pe pagina www.estcurier.md pentru formatul online se face în limita a 500 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat. Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Est-Curier" și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Est Curier

Ziarul cu care stai de vorbă și în care poți avea încredere

Articole asemănătoare

Back to top button